Riool verstopt?

In een gemiddeld huishouden wordt jaarlijks ca. 130.000 liter afvalwater gecreëerd. Dit afvalwater in combinatie met vetafval, uitwerpselen en chemicaliën wordt afgevoerd via het rioolsysteem. Door deze enorme hoeveelheid kan er gemakkelijk een verstopping optreden van uw keuken, douche of toilet.

Als uw afvoer verstopt is en u er zeker van wilt zijn dat het probleem echt goed wordt opgelost, is het raadzaam om Donkersteeg Rioolontstopping in te schakelen.

Rioolrenovatie

Is uw riool kapot en heeft u last van lekkages, overstromingen, een lekkende hemelwaterafvoer of omhoog trekkend vocht? In veel gevallen zal het rioleringssysteem beschadigd of zelfs kapot zijn. Dan is het raadzaam om ons in te schakelen zodat we het probleem kunnen oplossen.

Donkersteeg Rioolontstopping zorgt voor succesvolle rioolrenovatie van huisaansluitingen. Dit kan vanaf de erfafscheiding naar de woning of de hemelwaterafvoer. Om deze problemen op te zoeken gebruiken wij meestal een rioolinspectie camera. Om rioleringen op te zoeken maken wij gebruik van een detectiezender.

Putrenovatie

Wij werken ook voor gemeente Ede. Wanneer de aansluitputten
en-/of gemeenteriolen volstaan, worden deze opgezocht, opgegraven en ontstopt. Als bij controle blijkt dat er wortel-ingroei of schade is ontstaan aan de put, dan wordt de put door Donkersteeg Rioolontstopping vervangen op kosten van de gemeente.

Onze werkzaamheden t.b.v. riolering:

  • Ontstopping van riolering doormiddel van een hoge druk machine
  • renoveren van rioleringen
  • Leidingdetectie doormiddel van een zender
  • Camera inspectie
  • Putten leegzuigen

Verstopping

Riool / Toilet verstopt / Keuken gootsteen verstopt / Douche verstopt / wastafel verstopt / Vaatwasser verstopt / Hemelwater afvoer verstopt / Wateroverlast /

Call Now Button